Kuinka älykäs tiedonhallinta voi tehdä liiketoiminnastasi entistä kilpailukykyisemmän?

Kuluuko aikasi oikean tiedoston tai dokumentin löytämiseen? Joudutko luomaan esityksen tai tarjouksen aina uudelleen, koska et löydä sitä? Kärsitkö manuaalisten ja työläiden prosessien tehottomuudesta? Jos vastasit "kyllä", niin tämä webinaari on juuri sinulle sopiva! 

Kilpaillussa liiketoimintaympäristössä avainasemaan nousee merkittävän ja hyödyllisen tiedon tunnistaminen. Ja jotta voit tehdä oikeita liiketoimintapäätöksiä, tulee käytössäsi olla ainoastaan ajan tasalla olevaa tietoa. Tiedon kasvava määrä organisaatioissa vaikeuttaa oikean ja relevantin tiedon löytämistä juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Tehokkuus laskee merkittävästi, kun työntekijöiden aika kuluu tärkeän tiedon etsimiseen ja uudelleen luomiseen.

Mahdollisuus parantaa tuloksellisuutta ja vaatimustenmukaisuutta


Tehokkaaseen tiedonhallintaan tarvitset keinon löytää, tunnistaa, hallita ja prosessoida tietoa sen sijainnista riippumatta. On sitten kyse dokumenteista, tiedostoista, asiakkaista, projekteista tai mistä tahansa liiketoiminnallesi tärkeästä tiedosta. 

Tässä webinaarissa opit, kuinka

  • käyttämällä älykästä tiedonhallintajärjestelmää organisaatiosi voi hyödyntää liiketoiminnalle kriittistä tietoa laadukkaasti ja täsmällisesti
  • järjestelmä tukee tietotyöläisten työtä helpottamalla tiedon löytämistä ja hyödyntämistä
  • tiedonhallintaa voidaan käyttää keinona hallita riskejä ja taata vaatimustenmukaisuus sekä viranomaismääräysten noudattaminen
  • älykäs tiedonhallintajärjestelmä takaa sujuvan käyttökokemuksen.


Tässä webinaaritallenteessa asiantuntijamme Noora Raitanen kertoo, kuinka M-Files auttaa sinua hallitsemaan tietokaaosta käytännössä. Nooralla on usean vuoden kokemus asiakkaidemme käyttöönottoprojekteista.  Kesto 45 min kysymysten kera.

Referenssimme

Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen toimialakohtaisia standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä 1 200 organisaatiossa Suomessa. Tässä joitakin heistä:

                                                  

                                        

Tiedon määrä on kasvanut nollasta 163,000,000,000,000,000,000,000 bittiin.

Kuinka tässä näin kävi?

Haluatko tietää lisää? Katso webinaaritallenne nyt!


Voit myös varata erillisen M-Files-esittelyn.

M-Files Oy


M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin: M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360 asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu. Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä. Käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Nokian Renkaat, Caverion, Finavia, Fingrid, Rovio, Technopolis, Patria, R-kioski, DNA ja Liikennevirasto. Tutustu lisää: www.m-files.fi.