Framtiden för ECM är ansluten och intelligent

Sätten att uppdatera och modernisera hanteringen av information är avgörande för företag som strävar efter att få konkurrensfördelar. En effektivisering av bearbetningen, hanteringen och användningen av information i ett företag leder till en mer produktiv och effektiv personal och en bättre kundupplevelse.


M-Files är ledande inom intelligent informationshantering. Vi hjälper företag att koppla samman all sin information, oavsett typen av information, var den lagras och används. Det ger komplett inblick i informationen och överallt och när som helst, vilket maximerar produktiviteten.


Titta det här webbinariet och lär dig mer om hur ett nytt sätt att hantera information kan hjälpa dig att bli mer effektiv, få fullständig insyn i och kontroll över din information samt öka verksamhetens marginaler.

Vi diskuterar följande i det här webbinariet:


  • Hur en sammankoppling av era affärssystem och separata datalagringsplatser till ett enda intelligent informationshanteringssystem kan lyfta er effektivitet
  • Hur ni skyddar era kritiska tillgångar och automatiserar affärsflöden och processer i stället för bara dokument
  • Hur maskininlärning och AI kan hjälpa medarbetarna att fokusera på arbete med mervärde
  • Hur ni kan utnyttja era vanliga verktyg för att hantera allt innehåll
  • Livedemo av vårt sammanhängande sätt att se på innehållshantering
Under webbinariet visar Thomas Kraft, Digital & Business Transformation Expert och Mika Kemppi, Product Marketing Manager, ett praktiskt exempel på hur M-Files kan hjälpa er att hantera företagets information.


Referenser

M-Files har redan tusentals nöjda kunder. Här är några av dem. 

                           

Vill du veta mer? Anmäl dig till webbinariet nu!Du kan även boka en personlig demo av M-Files.

Om M-Files Corporation


M-Files tillhandahåller nästa generations plattform för intelligent informationshantering. M-Files hjälper företag att öka sitt resultat genom att hjälpa människor hitta och använda information mer effektivt. Till skillnad från traditionella system för innehållshantering för företag (ECM) eller plattformar för innehållstjänster, förenar M-Files organisationens system, data och innehåll utan att påverka befintliga system och processer eller kräva migrering av data. M-Files unika intelligenta metadatalager utnyttjar artificiell intelligens (AI) för att riva murarna mellan systemets fristående delar och leverera en sammanhangsbaserad upplevelse som gör det möjligt att komma åt och utnyttja information i alla system och på alla lagringsplatser. Ni får t.ex. tillgång till nätverksmappar, SharePoint, fildelningstjänster, ECM-, CRM- och ERP-system samt andra affärssystem och lagringsplatser. Tusentals organisationer i över 100 länder använder M-Files till att hantera sin företagsinformation och sina processer. Bland dessa företag märks NBC Universal, OMV, Caverion, Fortum, SAS Institute och thyssenkrupp.


Mer information finns på www.m-files.se